Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta       www.miekecoigne.com 
    


Relatie- en Loopbaanbegeleiding 

Relatie- en gezinscoachingIn een relatiecoachingtraject worden jij en je partner begeleid om de verbinding, de communicatie te verbeteren, alsook om op een dieper niveau samen te onderzoeken waar jullie tegenaan lopen (mogelijks vanuit het verleden)  waarom een relatie vervlakt is, welke patronen er meegebracht zijn in de relatie en hoe deze doorwerken in de relatie. relatiecoaching worden jij en je partner begeleid om de verbinding te herstellen.


Hartsverbinding herstellen tussen twee mensen is het doel dat ik beoog, alsook in compassion en mededogen elkaar leren loslaten in het geval dat een samen-zijn niet langer mogelijk blijkt.

Het is ook mogelijk individueel een afspraak te maken.


Voor de ' buitenwereld ' moet je tevreden en gelukkig zijn, je hebt geen tekorten op materieel vlak,, je hebt gezonde kinderen en een fijne job én toch voel je je niet gelukkig in en met je partner, terwijl je wél om elkaar geeft, je geef (nog ) net niet op, doch op de manier zoals het al te lang gaat, weet en voel je dat het niet langer kan.


Relaties in de Nieuwe Tijd staan voor veel mensen onder druk, verandering dringt zich op, het leren open en verbindend communiceren staat nog in de kinderschoenen en toch hoef je het kind met het badwater niet weg te gooien.


De bereidheid om samen aan je relatie te werken, het puin onder het verleden op te ruimen, en de intentie om het allerbeste uit jezelf en elkaar naar boven te halen is de weg naar een duurzame relatie, zonder de belofte te maken dat een relatie ' levenslang ' moet duren...dit kan niemand voorspellen! 


- Herken je dat je relatie in een neerwaartse beweging is terechtgekomen en je weet niet hoe jij en je partner deze beweging kunnen veranderen omdat jullie allebei ' vastzitten '?


- Herken je blokkerende patronen in je relatie en je hebt geen idee hoe je die blokkerende patronen kan doorbreken en veranderen, zodat er meer ademruimte ontstaat?


- Herken je dat jij/ jullie elkaar willen loslaten, maar jij/ jullie houden elkaar onbewust/ bewust of bewust/onbewust tegen, omwille van de kinderen, de familie, de materiële omstandigheden?


Wacht niet tot het te laat is...inzichten geven altijd nieuwe uitzichten.


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Diepziel loopbaanadvies -begeleiding


Heb je het gevoel vastgelopen te zijn in je job?


Voel je nog maar weinig verbinding met de werkplek en je weet niet hoe hiermee om te gaan, wat de oorzaak is?


Voel je niet te kunnen (door)groeien in je werk en je weet niet wat je hiervoor kan ondernemen?


Je voelt je moe, moedeloos, uitgeput maar je "moet" blijven doorgaan...je hebt geen alternatieven.


Je loopt tegen een aantal zaken aan, die je niet durft te uiten...je houdt je in, je kropt het op, je bent bang voor de gevolgen, en toch voel je dat je er iets mee wil doen, alleen...je weet niet op welke manier.


Je wil je heroriënteren, je voelt dat je iets helemaal anders wil doen, alleen: help, ik weet niet wat, ik weet niet waar mijn talenten zitten.


Bij deze en nog veel meer vragen, dilemma's kan ik jou als ervaren gediplomeerd nieuwetijdcoach helpen te kijken naar oplossingen, want inzicht in jouw problemen is de eerste stap naar uitzicht.


Aarzel niet om jouw vragen, dilemma's voor te leggen, we onderzoeken samen de oorza(a)k, met efficiënte tips, tools, een op jouw behoeften afgestemd en uitgewerkt begeleidingsplan én de boost om een vernieuwde wending in je loopbaan aan te brengen, afgestemd op jouw zielsplan, lukt het je alleszins met volle moed door te gaan of een nieuwe weg in te slaan! 


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.