Praktijk Amaranta voor mens en dier        www.miekecoigne.com 
    


Relatie- en Loopbaanbegeleiding 

Relatietherapie- 

herstel- scheiding vanuit Mind- en Heartfulness


In een relatiecoachingtraject worden jij en je partner begeleid om de verbinding, de communicatie te verbeteren, alsook om op een dieper niveau samen te onderzoeken waar jullie tegenaan lopen (mogelijks vanuit het verleden)  waarom een relatie vervlakt is, welke patronen er meegebracht zijn in de relatie en hoe deze doorwerken in de relatie. relatiecoaching worden jij en je partner begeleid om de verbinding te herstellen.


Hartsverbinding herstellen tussen twee mensen is het doel dat ik beoog, alsook in compassion en mededogen elkaar leren loslaten in het geval dat een samen-zijn niet langer mogelijk blijkt.

Het is ook mogelijk individueel een afspraak te maken.


Voor de ' buitenwereld ' moet je tevreden en gelukkig zijn, je hebt geen tekorten op materieel vlak,, je hebt gezonde kinderen en een fijne job én toch voel je je niet gelukkig in en met je partner, terwijl je wél om elkaar geeft, je geef (nog ) net niet op, doch op de manier zoals het al te lang gaat, weet en voel je dat het niet langer kan.


Relaties in de Nieuwe Tijd staan voor veel mensen onder druk, verandering dringt zich op, het leren open en verbindend communiceren staat nog in de kinderschoenen en toch hoef je het kind met het badwater niet weg te gooien.


De bereidheid om samen aan je relatie te werken, het puin onder het verleden op te ruimen, en de intentie om het allerbeste uit jezelf en elkaar naar boven te halen is de weg naar een duurzame relatie, zonder de belofte te maken dat een relatie ' levenslang ' moet duren...dit kan niemand voorspellen! 


- Herken je dat je relatie in een neerwaartse beweging is terechtgekomen en je weet niet hoe jij en je partner deze beweging kunnen veranderen omdat jullie allebei ' vastzitten '?


- Herken je blokkerende patronen in je relatie en je hebt geen idee hoe je die blokkerende patronen kan doorbreken en veranderen, zodat er meer ademruimte ontstaat?


- Herken je dat jij/ jullie elkaar willen loslaten, maar jij/ jullie houden elkaar onbewust/ bewust of bewust/onbewust tegen, omwille van de kinderen, de familie, de materiële omstandigheden?


Wacht niet tot het te laat is...inzichten geven altijd nieuwe uitzichten.


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Diepziel Loopbaanadvies- en Coaching


Heb je het gevoel vastgelopen te zijn in je job?


Voel je nog maar weinig verbinding met de werkplek en je weet niet hoe hiermee om te gaan, wat de oorzaak is?


Voel je niet te kunnen (door)groeien in je werk en je weet niet wat je hiervoor kan ondernemen?


Je voelt je moe, moedeloos, uitgeput maar je "moet" blijven doorgaan...je hebt geen alternatieven.


Je loopt tegen een aantal zaken aan, die je niet durft te uiten...je houdt je in, je kropt het op, je bent bang voor de gevolgen, en toch voel je dat je er iets mee wil doen, alleen...je weet niet op welke manier.


Je wil je heroriënteren, je voelt dat je iets helemaal anders wil doen, alleen: help, ik weet niet wat, ik weet niet waar mijn talenten zitten.


Bij deze en nog veel meer vragen, dilemma's kan ik jou als ervaren gediplomeerd nieuwetijdcoach helpen te kijken naar oplossingen, want inzicht in jouw problemen is de eerste stap naar uitzicht.


Aarzel niet om jouw vragen, dilemma's voor te leggen, we onderzoeken samen de oorza(a)k, met efficiënte tips, tools, een op jouw behoeften afgestemd en uitgewerkt begeleidingsplan én de boost om een vernieuwde wending in je loopbaan aan te brengen, afgestemd op jouw zielsplan, lukt het je alleszins met volle moed door te gaan of een nieuwe weg in te slaan! 


Na een pakket van 5 uur intensieve diepziel life coaching ( 1 uur/ week) vaar jij jouw SMART-koers!


Spiritualiteit én Werken vanuit je hart en ziel vormen het concept van de Nieuwe Tijd. Ben je er klaar voor? 


Coachingpakket van maar liefst 5 uur ( en een uitgebreide mediamieke exclusieve loopbaanreading) inclusief 21 % Btw. Voor zelfstandigen met factuur desgewenst.


  • Aanbod low-budget ( tot 1200 Euro)                         99 Euro                                                                                                          
  • Aanbod gemiddeld budget ( tot 1500 Euro)             120 Euro
  • Aanbod hoger budget ( vanaf 1500 Euro)               150 Euro
  • Voor zelfstandige ondernemers                              180 Euro 


Herken jij je in de situatie waarin jij je bevindt? Stuur een berichtje naar [email protected] 

Voor je intekent in het coachingpakket is er een gratis intake-gesprek.

Kan jij je vinden in de aanpak en stijl van coaching, dan haal ik het beste uit jezelf, komen jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden helder tevoorschijn en gaan we SMART aan het werk. JOUW TOE-KOMST in deze boeiend Nieuwe Tijd. In de Nieuwe Tijd is de basis van samenwerken gebaseerd op ' eerlijk en transparante ' communicatie, de richtlijnen rond ieders financiële mogelijkheden zijn een richtingwijzer waarin ik als Nieuwe Tijdswerker vertrouwen heb dat elkeen die zich aanbiedt voor een coachingtraject met diezelfde visie mijn diensten vraagt. Dit is een stuk dat ik bij elke potentiële klant in eigen handen leg. 

Stel jezelf de vraag wat een diepzielcoaching jou waard is, stel de vraag wat jij voor jezelf waard bent want dit is de basis waarop ieders leven zal stromen in de juiste richting, naar overvloed en gezondheid. 


Je bent van harte welkom!Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.