Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta       www.miekecoigne.com 
    


Osho Zen Tarot ReadingEen Reading met de Osho Zen kaarten laat je helder inzien wat in het hier en nu gebeurt in je leven. 


Het is een manier om je bewustzijn te veranderen waardoor jij verbinding kan maken met je intuïtieve vermogens. 

Er zijn 78 kaarten waarvan er 22 tot de Grote Arcana behoren en 56 kaarten van de Kleine Arcana.


Je kan een reading met de Osho Zen Tarotkaarten zien als een ontdekkingsreis naar jezelf en een spiegel , zodat je kan groeien naar een hoger bewustzijn en eigenaar te worden van jouw leven en levensbestemming.


Afhankelijk van jouw vraag, gebruik ik diverse manieren.

Wil je meer duidelijkheid in een bepaalde kwestie, dan kan je inzicht krijgen met de ruit-legging.


Wil je weten wat voor jou nog verborgen is doordat bepaalde aspecten in jezelf nog onbewust zijn, vanuit je vrouwelijke en mannelijke kant, dan is de sleutel-legging een uitstekende manier om de diepere lagen te ontmantelen. 


Wil je inzicht in je relatie met anderen? De spiegel verheldert de innerlijke spirituele doelstelling tussen jou en de ander. Hier is sprake van een diepgaand transformatieproces en de alchemistische betekens van het samenzijn. 


Het Keltische kruis is een traditionele legging als je een algemene reading wenst. Bewuste en onbewuste invloeden, oude patronen en nieuwe patronen worden helder.


De paradox is een legging die je laat zien wat er hier en nu speelt en welke invloed uit vorige levens jouw leven op dit moment nog beïnvloedt en /of belast. In deze belichting kan je handvatten en werkmanschap ontvangen die specifiek voor jou zijn bedoeld. 


Je kan op diverse manieren een Osho Zen Tarot consult aanvragen via een thuisconsult,skype of via een schriftelijke neerslag. Hierbij is het wel belangrijk jouw vraag helder en duidelijk te formuleren.

Dit is géén toekomstvoorspelling. 


De Nieuwe Tijdswaarden als inzicht, transparantie, zelfwerkmanschap en - verantwoordelijkheid op een bewuste manier staan volledig in het teken van elke reading. Intekenen kan via [email protected] 

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.