Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta       www.miekecoigne.com 
    


Lezing1 Ziekte en Gezondheid door Tjeu Teuwen


Wie is Tjeu Teuwen?

Reeds vroeg in zijn leven, dat begon in 1950, werd Tjeu Teuwen geconfronteerd met de dualiteit tussen zijn innerlijke wereld en de beleving van wat iedereen rondom hem ‘het leven’ noemde.


Ondanks deze confrontatie eindigde Tjeu zijn ingenieursstudie en werd hij aangetrokken tot de technische wereld van de communicatie en wat later zou blijken is dat communicatie ook weer zijn sterkte in het overbrengen van zijn beleving vanuit de innerlijke wereld is.


De boeken van Carlos Castaneda werden de eerste echte roep om zich te verdiepen in andere realiteiten. Tjeu vatte zijn ontdekkingstocht aan. Hij verdiepte zich in Mazdaznan, een Ayurvedische levensbenadering. Hij volgde daarna een opleiding makrobiotiek aan het Kushi Instituut waarin zowel anatomie, fysiologie als pathologie in een nieuw kader kwamen te staan.

Het belang van voeding en voeding als communicatie met het universum was de volgende stap.


Eenmaal deze weg gekozen was er geen weg terug. Hij verdiepte zich in chakratherapie, evolutiepsychologie en relatietherapie. Deze opleidingen vormden mede de basis voor een universele visie die zich steeds verder uitbreidt met nieuwe ervaringen. 


Vanuit deze ervaringen en inzichten ontstond de behoefte om zijn kennis en inzichten te delen met een ieder die ze wilde ontvangen. Tjeu beschouwt het dan ook als een privilege dat zijn weg naar de ontwikkeling van een natuurlijk product leidde, waarvan de kennis hem aangeboden werd via zijn doelbewust gekozen pad.


Hij slaagde erin curcumine op te lossen in water hetgeen volgens de gangbare wetenschap onmogelijk is.

Hierdoor wordt het mogelijk dit wonderbaarlijke stofje op een zeer adequate wijze in ons bloed en dus in ons lichaam te brengen, aldus Tjeu.

Reeds veel mensen hebben de heilzame werking ervan mogen ervaren. 


Curcumine is ter plaatse te verkrijgen.


Lezing 2 Het Osirisch model door Bob Kukler, auteur van 'De Holist'


Wie is Bob Kukler? 

Als kind was Bob zich al ervan bewust dat hij niet ‘normaal’ was in de zin zoals we denken dat we in de wereld normaal moeten zijn. Er was de herinnering van de afkomst van een ver sterrenstelsel en ook de moeilijkheid om hier als mens te incarneren. Dit is allemaal beschreven in zijn roman ‘De Holist’ die in februari 2019 is verschenen. 


Bob is na zijn studie Nederlandse taal- en letterkunde als tekstschrijver en strateeg in de marketingcommunicatie gaan werken. Na een ‘wake-up call’, waarbij hij weer in contact kwam met het hogere bewustzijn en hij stap voor stap alles losgelaten heeft en ervoor gekozen om bij te dragen aan de transitie van de mensheid naar het nieuwe tijdperk.


Toen het duidelijk werd dat zijn creatieve kwaliteiten zijn ‘unieke kleur’ bepaalden om bij te dragen aan deze transitie, heeft hij zich omgeschoold tot filmmaker


Twee documentaires van zijn hand zijn op televisie uitgezonden: IK BEN DIE IK BEN (december 2011) en OVER DE GRENS (februari en maart 2013). Daarnaast heeft hij de documentaire ‘JHERONIMUS BOSCH, 500 jaar zijn tijd vooruit’ gemaakt die in de zomer van 2016 drie en een halve maand gedraaid heeft in een theater in Den Bosch.


Het schrijversbloed kruipt waar het niet gaan kan, vandaar dat hij de afgelopen jaren diverse artikelen en blogs geschreven heeft en besloten heeft om zijn levenswerk, de roman ‘De Holist’ te schrijven. Het vervolg hierop is een film ‘De Holist’. Een essentieel thema in de ‘De Holist’ is dat we weer kunnen terugkeren naar onze oorspronkelijke scheppingskracht. 


Het Osirisch model wordt door Bob als een zeer inspirerende weg naar onze oorspronkelijke scheppingskracht uitgelegd.

Het boek is ter plaatse aan te schaffen.


Adres van de lezingen:

Polyvalente zaal De Krakeling

Gaverstraat 37 D

9500 Geraardsbergen


Inschrijven kan vanaf vandaag via [email protected]
Je plaats is gereserveerd na inschrijving.

Inschrijven kan tot en met 13 september 2019

Inkom: 15 Euro storten op BE41 0635 3319 6810 melding:
Evenement 20 september 2019

Ontvangst vanaf 18u30
Begin lezing 1: stipt om 19 uur


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
De krakeling gaverstraat 37 D