Praktijk Amaranta voor mens en dier        www.miekecoigne.com 
    


Engelen Jaar Reading 2018


Voor elk van de 12 maanden krijg je een impressie van wat de opeenvolgende maanden je brengt; dit kan zowel gaan over professionele veranderingen, verandering in een relatie, veranderingen die een nieuwe richting geven voor het komend jaar. 

2017 stond volop in het teken van transformatie op zowat elk levensvlak. Heel wat zaken zijn aan de oppervlakte gekomen, zaken op maatschappelijk vlak, persoonlijk vlak die ook een impact hebben gehad op ons persoonlijk leven.

2018 geeft de mogelijkheid om je werkelijke zielpad te volgen, vanuit jouw waarheid. Dat 2017 heel wat zekerheden op losse schroeven zijn komen te staan, kunnen we niet ontkennen. Voor diegenen die nog strak vasthouden aan schijnzekerheden en zich laten misleiden door macht en geld, kan 2018 nog een behoorlijke uitdaging zijn.

Wil jij graag een zicht op het komende jaar, de krijtlijnen en bijzonderheden?

Je ontvangt per maand de belangrijkste tendenzen en inzichten en kan elke maand aftoetsen naar jouw ervaringen.

Een paar bijzonderheden als Engelenmedium voor de Nieuwe Tijd:

- uitspraken rond medische diagnoses worden nooit gedaan! 

- er zijn géén pasklare antwoorden op vragen, Engelen geven adviezen, richtlijnen, signalen. Wij hebben een vrije wil in de keuzes die we maken en we zijn zelf verantwoordelijk voor die keuzes. 

- je ontvangt altijd die informatie die voor jou belangrijk is en niet altijd de informatie die je wenst te weten - dit heeft te maken met het gegeven dat Spirit jouw blauwdruk kent en de dingen die op dit moment van belang zijn, wordt jou getoond. 

- je kan ook een bevestiging krijgen van die dingen waarover je intuïtief aanvoelde dat een bepaald thema aan de orde ging komen of dat je weet dat je op jouw zielspad bent.


Wil jij graag een Jaar Reading met de Engelen voor jezelf? Of wil je als cadeau geven ?

Laat vrijblijvend een berichtje na op [email protected] 

Je mag je jaarreading ontvangen in de volgorde waarin de aanvragen binnenkomen. Op dit moment kan de wachttijd tot 10 dagen geduld vragen. 

Als cadeautje ontvang je een gratis afstandsinitiatie met gepersonaliseerd Certificaat.' Colours of Angels '.