Praktijk Amaranta coaching mens & dier       www.miekecoigne.com 
    


Reiki cursussen en Workshops

Hartscoherentie

ENERGETISCHE AFSTANDSINITIATIES

De allereerste inwijdingen die ik mocht ontvangen, ruim 23 jaar geleden, hebben me op een pad gebracht van bewustwording dat er méér is tussen HEMEL en AARDE. 
Als kind al een "sterrenkijker" mijn grootmoeder zaliger met vragen overstelpende waaroms en hoezo's...zoekend naar antwoorden waar een klein meisje van vier niet geacht werd naar te vragen....althans niet in mijn omgeving.

Naast mijn Reiki Master Inwijding in 2000- waarvoor ik mijn tijd heb genomen hier naartoe te groeien in een tijdspanne van ongeveer 11 jaar, ben ik in de afgelopen jaren met verschillende energie systemen in aanraking gekomen. De meeste zijn op mijn pad verschenen zonder dat ik hiervoor op zoek ben gegaan.

Omdat deze energie systemen zeker een welkome aanvulling zijn, wil ik deze ook graag delen met ieder die zich aangesproken voelt om op hun beurt ook de ontvangen energie-uitwisseling door te geven.
 De diversiteit aan afstandsinwijdingen kan je rustig inlezen op deze pagina. Deze worden op regelmatige basis verder aangevuld.WAAROM AFSTANDSINWIJDINGEN EN HOE WERKEN DEZE INWIJDINGEN?
Steeds meer mensen raken vertrouwd met afstandsinwijdingen. Een afstandsinwijding is een inwijding die via afstand wordt gegeven. Je kunt het vergelijken met een (Reiki) energiebehandeling die via afstand wordt gegeven. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de inwijding op iedere plek ontvangen waar je maar wilt. Voor de inwijding is niet noodzakelijk dat de gever en ontvanger in dezelfde ruimte verblijven.

Een groot voordeel van een afstandsinwijding is dat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Afstandsinwijdingen worden dan ook over het algemeen als meer intens ervaren.

Alle afstandsinitiaties worden met de call-in methode gegeven. Deze methode werkt met het Hogere Zelf en d.m.v. intentie. Het is een prettige en zuivere manier van inwijden. De energieën zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding, zodat er geen andere schadelijke energieën mee kunnen komen. Een bijkomend voordeel van de call-in methode is dat je zelf het moment kunt bepalen wanneer je de inwijding ontvangt. 

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat. Heb je verdere vragen of wil je ervaringen delen, dan kan dit via het contactformulier.


Bij iedere inwijding ontvang je een handleiding.


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Healen met kristallen

Kristal Reiki


( Bij deze inwijding wordt gevraagd de derde graad Reiki te hebben ontvangen)
Kristal Reiki is een heel intensieve en krachtige inwijding waarin je ondergedompeld wordt in de energie der kristallen.

Ook bij deze inwijding ontvang je een syllabus en Certificaat, zodat ook jij deze inwijding kan aanreiken.
Afstandsinwijdingen werken even krachtig als alle andere. Het blijft een afstemmen, puur en zuiver, met de intentie alle energie te laten stromen....

Bijdrage initiatie : 15 Euro

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Healen met de elfen

Fairy Realm Reiki 

Fairy Realms Reiki is een vorm van Reiki die specifiek is afgesteld op het genezen van de natuurlijke omgeving en op het genezen met behulp van de natuurlijke omgeving. Het wordt aanbevolen om eerst een vorm van traditionele reiki te bestuderen en de regels hiervan te begrijpen. 
De kleuren die met FRR geassocieerd worden zijn Groen en bruin. FRR is gericht op de natuurlijke omgeving. Het richt zich op het ondersteunen van de groei van planten en dieren, het reinigen van de aarde van gifstoffen,aarden en het onderhouden van contacten tussen de mens en het Feerijk. Het is een perfecte methode om te gebruiken in de tuin en om planten en bossen te helpen in hun groei, het ondersteunen van het henezingsproces van dieren, en het openen van de spirituele centra om te kunnen communiceren met feeen en andere natuurwezens. Het is aangeraden dat sessies met mensen of dieren buiten gedaan worden in een natuurlijke omgeving, waar aardende energie volop aanwezig is. Wees niet verbaasd als je de aanwezigheid van feeen of natuurgeesten voelt terwijl je bezig bent. 

Level 1 
Zoals met andere vormen van Reiki is Level 1 gericht op de fysieke aspecten van genezing. Deze energie kan helpen bij de groei en bloei van planten en genezen van dieren. Je kunt je richten op een individuele plant, maar ook een ecosysteem zoals het Regenwoud. Als je deze energie gebruikt, moet de kleur groen voor groei naar voren gebracht worden. Als je deze energie gebruikt om te aarden, moet de kleur bruin gebruikt worden. 
FRR kan ook gebruikt worden tijdens meditatie. Zoals met andere vormen van Reiki is afstandswerk niet alleen mogelijk, maar zelfs aangeraden.


Level 2 
Level 2 vertegenwoordigt het genezen van de emotionele aspecten van onszelf en de planeet. Op dit moment wordt de aarde omver gehaald en misbruikt op een niet eerder voorgekomen niveau. De aarde voelt zich getraumatiseerd, net als vele planten, dieren en natuurgeesten. 

Het symbool voor dit level helpt in het genezen van emotioneel trauma, welk geassocieerd wordt met het vernietigen en manipuleren van het ecosysteem. Deze energie kan ook worden gebruikt om getraumatiseerde dieren en mensen te steunenin hun genezing. Het gebruik van deze energie voor het genezen van emotioneel trauma, is net zoals bij Level 1. 


Level 3 
Het Master Level van deze energie is voornamelijk gericht op activering en inwijding van chakra's. 
FRR is een prachtige energie om te gebruiken in de natuurwereld. Feetjes zijn mooie, liefdevolle wezens die hier zijn om de aarde te helpen bij het groeien en ontwikkelen. 
Ze zijn ook hier om de aarde te helpen gezond te zijn en groeien zodat wij mensen hier kunnen leven en onderdeel kunnen zijn van de mooie overvloed die ons gegeven wordt.
Prachtige inwijding om door te geven en te ontvangen

Bijdrage initiatie: 15 Euro waarvan het bedrag wordt doorgestort naar een natuurkundig project.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Colours of Angels


Colours of Angels biedt 7 verbindingen met de 7 Aartsengelen en hun toebehorende straal.


Deze 7 verbindingen worden in 1 inwijding aangeboden, waardoor je in staat bent je blijvend te verbinden met hun energie.
Vooraf ontvang je een uitgebreide syllabus, zodat je je rustig thuis kan voorbereiden op de te ontvangen inwijding.


Er wordt samen een moment afgesproken wanneer de inwijding kan plaatsvinden. Na de inwijding ontvang je een Certificaat waardoor je op jouw beurt deze inwijding mag/ kan doorgeven.

Bijdrage initiatie: 15 Euro

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Turkoois .jpg

Turkooizen Vlam


De turkooizen energiestraal staat voor eigenliefde en turkoois voor Atlantis en de dolfijnen.


Deze straal staat in bijzonder nauwe verbinding met Lady Nada, Serapis Bey en Hilarion.
Bij deze inwijding kan je je oud Atlantisch potentieel her-inneren en ingewijd in jouw Atlantische naam.
Je zult hierbij inzichten krijgen in je Atlantische werkzaamheden.
Na deze inwijding kan je op jouw beurt de energie te laten stromen naar anderen toe.


Bijdrage initiatie: 15 Euro

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Lemurian Facilitator


Lemurië is een oude beschaving voorafgaand aan en tijdens de tijd van Atlantis. Er wordt aangenomen dat Lemurië grotendeels bestond in de zuidelijke Stille Oceaan, tussen Noord-Amerika en Azië/ Australië.

Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam; ‘Het land van Mu’ wat ‘Het Moederland’ betekende. Op het hoogtepunt was Lemurië een zeer spiritueel en hoog ontwikkelde beschaving.

De tijd van Lemurië zijn onze vroegste herinneringen van ons bestaan op de Aarde. Het was een gouden tijd, het paradijs of de tuin van Eden. Het bewustzijn was overwegend intuïtief en vrouwelijk. We waren in harmonie met onszelf en onze omgeving, de natuur en de elementen, het universum, met God/Godin, met alles wat is.

Door de inwijding wordt je afgestemd op de energieën van Lemurië en help je mee om deze energie hier op Aarde te verspreiden.
De inwijding bestaat uit een aantal initiaties die in de inwijding besloten zitten:

- De Lemurian Temple initiation
- De Lemurian Dimensional Resonance Activation
- De Lemurian Resonance Alighment
- De Lemurian Empowerments


Bijdrage initiatie: 20 Euro

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Ra-Sheeba4.jpg

Ra- Sheeba Master

Ra Sheeba is een zeer krachtige energie die gebruikt wordt voor Universele Heling. (Deze zeer sterke helende inwijding werkt dan enkele dagen door.) 


Ra~Sheeba verhoogt ons trillingsniveau.
Eénmaal het vereiste niveau van trilling bereikt, kan een draaikolk van informatie en energie ons bereiken.
De laatste keer dat dit niveau van trilling werd bereikt was in Egypte. 
De zogenaamde "Observateurs" hebben dit niveau bereikt. Alleen de Pharao was bevoegd deze hoge trilling door te geven. 
                                                                  Nadat de Pharao stierf, ging deze energie verloren.
Deze energie is nu weer tot leven gewekt. Deze keer zal het door velen worden gebruikt. Deze keer mag iedereen het verder geven! 
"Sheeba" - Seksueel, creatief, blij, uitdrukking van LIEFDE, het vrouwelijke "deel" van deze kolom van Universele Helende Energie die rechtstreeks tot de Bron leidt.
"Ra" - de Bron, van het centrum van de Grote Centrale Zon. 
"Sheeba" toont de manier aan "Ra". Slechts door Sheeba kunnen wij "tot Ra" onze ware weg naar huis vinden. 
Het helen met Ra- Sheeba werkt direct op de Chakra’s. 
Ook werkt het op onze DNA en elektromagnetisch veld.
Het verbindt ons allen met LIEFDE. Liefde helpt ons op alle niveaus veder te komen. 
Wat doet de inwijding in Ra- Sheeba?
Het verhoogt je trillingsniveau, het verandert je zielenkleur en opent de weg naar Liefde.
Ra Sheeba bestaat uit drie inwijdingen die in één keer gegeven worden. 
Deze inwijding is heel bijzonder om te ervaren....en heel intensief.

Bijdrage initiatie : 20 Euro

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Indigo kinderen

Indigo Light Empowerment


Dit systeem is meer bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling dan als een healing systeem. Het verhoogt je vibratie en je kunt je paranormale gaven ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel is de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus. Denk hierbij aan intuïtieve communicatie met de natuur en de dieren in het bijzonder.

Indigo Light Empowerment is geïnspireerd door KWAN YIN en zij is ook de Godin van Mededogen en hét symbool van Onvoorwaardelijke Liefde. Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

De energie zuivert je energie frequentie en heeft een kalmerend effect op Indigo Kinderen, Indigo Volwassenen en Kristal kinderen (Nieuwetijdskinderen).

Deze kinderen zijn op Aarde gekomen om ons te leren hoe we ons emotioneel, fysiek en spiritueel kunnen ontwikkelen. Ze zijn heel begaafd en bijzonder. Ze maken deuren voor ons open waarvan we het bestaan niet eens kenden.

Niet alleen zullen Indigo kinderen en volwassenen baat hebben bij dit systeem, maar ook de Kristal kinderen voor wie de uitdagingen in deze tijd nog zelfs groter zullen zijn. De Nieuwetijdskinderen krijgen vaak het label opgeplakt dat ze concentratie-, leer- en gedragsproblemen en gebrek aan aandacht hebben.

Zoals de naam al aangeeft is de kleur blauwpaars (indigo). De staat voor de kracht van compassie, heeft de intentie om het Indigo kinderen en volwassenen makkelijker te maken en tegelijkertijd ook om hen aan te zetten hun intuïtie, kracht en gaven in te zetten om Moeder Aarde te helpen. Het is een energie voor toegewijde mensen die alles willen doen om positiviteit en compassie uit te zenden naar de Aarde en de wezens om hen heen.

Vooreis: minimaal Reiki 1 of Kundalini Reiki Master

Bijdrage: 20 Euro

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Kundalini .jpg

Kundalini Reiki 


Kundalini Reiki is een behandelingstechniek die heel eenvoudig werkt en waarvoor geen intensieve studie of ingewikkelde procedures nodig zijn.

Afstemming op Kundalini Reiki opent en versterkt de energiekanalen van je lichaam, zodat de golven van genezende energie door je heen kunnen stromen en je lichaam kunnen ontdoen van energieblokkades.
Je kunt de genezende Kundalini Reiki energie gaan gebruiken onmiddellijk nadat je je eerste afstemming hebt ontvangen.
Het is een staat waarin bepaalde genezende kanalen en chakra's worden geopend, waardoor je toegang krijgt tot de "Aardse energie".
De basischakra, (dat is het energiecentrum bij je stuitbeen), is een ingang voor de energie.
Het energie-kanaal gaat van de stuit-chakra tot de kruinchakra boven op het hoofd.
Een open Kundalini wil zeggen dat er gedurende een periode een grote schoonmaak van je chakra's, energiekanalen en lichaam plaatsvindt.
Iemand die problemen heeft, of heeft gehad met een verkeerde Kundalini bewustwording, of andere problemen met deze energie, kan vaak worden geholpen met Kundalini Reiki.
De Kundalini Reiki inwijdingen vinden plaats op 3 niveaus. Je dient te beginnen met niveau 1, zelfs als je al afstemmingen uit andere systemen hebt gehad.

Kundalini Reiki Inwijding 1
Deze inwijding opent de healing-kanalen en bereid je voor op de Kundalini Reiki ontwaking in 2.
Als U inwijding 1 hebt ontvangen, dient u minimaal 2 dagen te wachten voordat de inwijding op het tweede niveau kan plaatsvinden.


Kundalini Reiki Inwijding 2
De energie kanalen worden versterkt.
Het hoofd-energie-kanaal wordt zacht en zeker geopend en het "Kundalini-vuur "wordt aangewakkerd.
Je wordt voorbereid op de volledige Kundalini-ontplooïng tijdens inwijding 3.
Ook leer je een specifieke meditatie. Deze versterkt voor een korte tijd de kracht van de Kundalini-energie. Alle chakra's en energie-kanalen worden verlicht en er vindt een schoonmaak vindt plaats.

Kundalini Reiki Inwijding 3

Dit is de inwijding om Master te worden. De vorige inwijding versterkten en openden de keelchakra, de zonnevlecht (solar plexus) de Hara en het stuitchakra.
Het Kundalini-vuur is sterker, gaat omhoog en komt uit de Kruinchakra. Nu vindt volledige ontplooiing van de Kundalini plaats.
Na Kundalini Reiki 3 kun je zelf ook mensen inwijden.
Aangeraden wordt geïnitieerd te zijn in Reiki 1 of andere energetisch gerichte initiatie.

Bijdrage initiatie: 25 EuroBedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Opgestegen Meesters

AFSTANDSINITIATIE in de energie van de OPGESTEGEN MEESTERS


De naam doet wellicht anders vermoeden, maar een Opgestegen Meester kan zowel mannelijk en vrouwelijk als onzijdig zijn. Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meesten van hen leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen, die je kunnen helpen om de zin van je leven te begrijpen, om de moed te verzamelen om belangrijke veranderingen in je leven te bewerkstelligen en om je psyche en je vermogen om verworven inzichten om te zetten in concrete daden. Elke Opgestegen Meester heeft zijn of haar specialiteit, zoals helen, manifestatie, je naar een hoger plan brengen, relaties te bevorderen, te herstellen of in Licht en Liefde los te laten. Zij komen uit elke religie en cultuur en zijn zij niet confessioneel gebonden. Je hoeft niet speciaal getraind te zijn of ervaringen gehad te hebben om hun hulp te ontvangen. Er zijn diverse Opgestegen Meesters.

Op basis van je gevoel kies je welke Meester of Meesters en het beste bij jou passen. Deze zal nooit de fout zijn en altijd op jou toegespitst. Met deze afstemmingen/inwijdingen kan je hun krachten aanspreken en je laten (bege)leiden. 

Bijdrage initiatie: 15 Euro

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Archangel-Michael by
Arch Angel Michael Alignment™ 
Aartsengel Michael Afstemming

Arch Angel Michael Alignment is energie systeem die jouw hartcentrum, derde oog, basis chakra en de handen in afstemming brengt met Aartsengel Michael.
Na het ontvangen van de Arch Angel Michael Alignment afstemming kun je verschillende energie functies met jouw intentie activeren:
Arch Angel Michael Alignment™
Arch Angel Michael Third Eye Alignment™
Arch Angel Michael Root Chakra Alignment™
Arch Angel Michael’s Hand Enhancement™
Arch Angel Michael Power™
Arch Angel Anointing™
Arch Angel Michael Third Eye Alignment™ is gechanneld om je intuïtie en onderscheidingsvermogen te laten toenemen in wijsheid en moed. Je intuïtie en vooruitziende blik kunnen sterk toenemen als je regelmatig deze Arch Angel Michael Third Eye Alignment activeert. Mariah Windsong (de founder van dit systeem) werkt hier al meer dan 5 jaar persoonlijk mee en is heel gelukkig met de resultaten. Verbazingwekkende helderheid en nauwkeurigheid kunnen worden verkregen als je in afstemming bent met Aartsengel Michael.
Arch Angel Michael Root Chakra Alignment™ verwijdert angst gerelateerd aan gevaren die kunnen worden gevoeld met betrekking tot discriminatie van iedere aard en de veiligheid in huis. Alle vormen van discriminatie indrukken die zijn ervaren kunnen worden verwijderd.
Arch Angel Michael’s Hand Enhancement™ vergroot je vermogen als kanaal voor helende energieën.
Arch Angel Michael Power™ is een energie functie die je in de stroom zet van de kracht en geestelijke autoriteit van aartsengel Michael. Het is zeer nuttig voor mensen die anderen helpen om negatieve entiteiten te verwijderen en de energievelden van andere mensen zuiveren van ongewenste invloeden.
Arch Angel Michael Anointing™ is een zalving van zijn energieën. Het verhoogt de bekwaamheden van je kruin chakra om op een hoger niveau te functioneren. Sommigen ervaren Arch Angel Michael Anointing™ als een versterking van hun natuurlijke aura beschermingsschild.
Founder: Mariah Windsong
Wil je graag ingewijd worden in Arch Angel Michael Alignment™, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via email.
Bijdrage initiatie : 25 Euro
Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Ama-Deus-header-history

Ama Deus Initiatie/Healing


betekent 
I love God, of Love God, Ik houd van God of houd van God

Ama is wat bij het leven hoorde.

Ama Deus Healing is een energie en healingssyteem dat gebruik maakt van Gods Liefde. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige symbolen, zonder kleur of naam..

Je kan het zowel op afstand als persoonlijk (hands-on) gebruiken.

Via meditatie, ademhaling en visualisaties wordt aan een spirituele houding gewerkt.


Het verschil met Reiki is dat Ama Deus naast de werking binnen het menselijke lichaam en energie systeem, zich ook richt op meer gespecialiseerde en gerichte acties in het leven om de betrokkenen heen.

Ama Deus Shamanic Healing is meer beheersbaar, stuurbaar en actief in te zetten ten dienste van de persoon die om heling en genezing vraagt. De methoden zijn meer geavanceerd dan de technieken zoals we die tegenkomen in Usui Reiki.

Wees je er wel van bewust dat je als genezer beduidend meer verantwoordelijkheid draagt. .

Ama Deus Shamanic Healing is te gebruiken voor:


1. Om jezelf, anderen, dieren, planten en de aarde te healen
2. Persoonlijke en afstandsbehandelingen
3. Behandelingen bij noodgevallen.
4. Begeleiden en steunen van stervenden, op de grens van leven en dood.
5. Begeleiden van mensen naar gene zijde.
6. Het zuiveren van voedsel, water, medicijnen.
7. Fysieke en emotionele healing van het hart.
8. Het verwelkomen van baby's op de aarde.
9. Spirituele gaven ontvangen op de geboortedag.
10.Spirituele informatie ontvangen tijdens dromen.
11.Terug gaan naar vorige levens in de Akashic Records.
12.Uitdrijving / bevrijding van ongewenste entiteiten en implantaten.


Bij deze inwijding hoort een Nederlandstalige handleiding per mail en een certificaat.


Bijdrage initiatie: 30 Euro


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Akashicdiaries

Akasha Kronieken


Andere benamingen zijn:  het Grote  Levensboek, de Kosmische Ziel,  het Collectieve Bewustzijn, het Collectief Onderbewuste of  de Soul Records.

De Records zijn de toegang tot alle kennis uit het  verleden, het heden en de toekomst.

Je kunt de Records voorstellen als een boek, een stapel  papieren of een boekenkast.
Het is een universele opslagplaats van alle gedachten,  woorden en daden van de mensheid.

In deze verzamelplaats vindt je ook jouw persoonlijke  Records. Deze kan en mag je inkijken.
Geeft iemands Hogere Zelf je toestemming dan kan je ook  toegang krijgen tot de records van  deze persoon. Dit wordt Record Reading genoemd.

Methodes die gebruikt kunnen worden voor reading zijn onder  andere:
Meditatie, Trance en Droomstaat.


Redenen voor een initiatie/reading van de Akashic  Records :

 • Nieuwsgierigheid:De Waarheid zoeken. 
 • Weten welke invloeden vorige levens hebben op het huidige leven.
 • Regressie – het verleden bezoeken
 • .Voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.
 • Hulpmiddel bij het maken van moeilijke keuzes.Vragen  omtrent Gidsen begeleiding.
 • Zoeken naar de oorzaken van fysieke, mentale, emotionele problemen 
 • Duidelijkheid krijgen over levensdoel, planning.  
 • Het lezen van je eigen Records geeft je wijsheid, inzicht,  begrip en vergeving. 
 • Moeilijke levenssituaties kunnen makkelijker worden  aanvaard en vergeven.


Bijdrage initiatie + Akasha Reading : 60 Euro

Je ontvangt de Nederlandstalige handleiding en het Certificaat per email.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
ShenuFeb2005

Seichim / 7 Facet Seichim


Seichim zou het Reiki systeem zijn zoals dat gebruikt werd in het oude Egypte. Patrick Ziegler herontdekte Seichim in Egypte in 1979 waar hij een nacht doorbracht in de Koningskamer van de Grote Piramide van Egypte.

Tijdens die nacht kreeg hij de Seichim energie door en ontwikkelde later dit energie systeem. Hij introduceerde deze energie en het systeem voor het eerst in 1984 aan andere Healers.
Tegenwoordig kent de energie diverse varianten en worden er verschillende namen aangegeven zoals Seichem of SKHM en Sekhem.

Al die varianten werken met de oorspronkelijke energie, zoals Ziegler die ontwikkelt heeft maar voegen b.v. andere symbolen toe.
In Nederland is vooral de vorm Seichim of Seichem die in combinatie met het Tera Mai systeem aangeboden wordt.

Tera Mai is afkomstig van Katleen Milner en zij integreerde de Seichim symbolen op een eigen manier in haar Tera Mai systeem.
De inwijdingen en instructies die ik aanbied zijn gebaseerd op het originele Seichim systeem van Patrick Ziegler en uitgebreid met 7 facet Seichim en hebben niets met het Tera Mai systeem te maken.

De Usui Reiki en de Seichim Reiki inwijding lijken erg op elkaar, maar de energie waar je mee kunt werken verschilt.
Je leert met symbolen werken die je afstemmen op zeer krachtige, liefdevolle en transformerende facetten van de energie.

Als je een behandeling gaat geven (aan jezelf of anderen) is het
niet nodig om bewust 1 van de 2 energieën te kiezen want automatisch zal die energie stromen die het past.
Maar natuurlijk kun je ook bewust met je intentie kiezen voor 1
van de 2 energieën als je intuïtie dit aangeeft.

Na de herontdekking van Seichim door Patrick Ziegler, zijn er enkele varianten op het Seichim systeem ontstaan waarvan 7 facet Seichim 1 van de eerste erkende systemen was.
Het is ontwikkeld door Tòm Seaman en Ken Lowry.

Het systeem bouwt voort op de originele Seichim en bevat inwijdingen in de extra symbolen zoals die bij Seichim gegeven zijn.

Deze inwijding wordt alleen vanaf Reiki II gegeven.

Tevens leer je om zelf de inwijding aan anderen te geven.


Seichim/7 Facet Seichim kost € 30.

Je krijgt 1 gecombineerde Master inwijding, 1 handleiding in het Nederlands (13 pag.) per e-mail en een Certificaat per post toegestuurd.


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Angel Reiki

Angel Reiki


Angel Reiki combineert Engelen en Reiki ( of Shambhala)

De engelen zijn opgenomen in de Reiki inwijding.
De engelen worden aangeroepen en gevraagd om te helpen bij de genezing.

Engelen zijn zowel een uiting van de macht van God als personificatie van die macht.
De meeste engelen gaan over het algemeen niet om met mensen, tenzij er uitdrukkelijk om gevraagd wordt.

Beschermengelen zijn altijd bij ons. Met name de Aartsengelen zijn geinteresseerd in mensen, en assisteren en versterken ons heel graag.

Bij Angel Reiki of Engelen Reiki wordt er gewerkt met 4 Aartsengelen namelijk:

Raphaël , Gabriël , Michaël en Uriël.

Het Angel Reiki systeem is een ideale manier om verbinding te maken met de liefdevolle helingskracht van de engelen samen met de Reiki energiebron. Angel Reiki kan men leren als een losstaand Reiki systeem, men kan het ook als extra toevoegen aan bijvoorbeeld het Usui Reiki systeem. 


Ben je ingewijd in Reiki 1, dan word je ook ingewijd in Engelen Reiki 1
Ben je ingewijd in Reiki II, dan word je ook ingewijd in Engelen Reiki I en II
Ben je ingewijd in Reiki III, dan word je ook ingewijd in Engelen Reiki I, II en III.


De kosten zijn 30 euro, dit is inclusief Nederlandse handleiding per mail en het certificaat per post.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Melchizedeck
PRIESTERSCHAP VAN MELCHIZEDEK

Melchizedek is Hoge Priester van de Witte Broederschap en geeft leiding aan vele priesters en priesteressen van zijn eigen Orde. Via zijn inwijdingen opent hij verbindingen met de spirituele wereld van de Witte Broederschap. Deze verbindengen zijn zuiver en kunnen niet misbruikt worden. Melchizedek vraagt toewijding aan het spirituele pad, het brengen van hemelse licht- en liefde-frequenties op aarde. Hij helpt om alle ballast los te laten en te transformeren.

De Witte Broederschap wordt gevormd door hoge Lichtwezens, waarvan vele ooit op aarde geleefd hebben. Liefde is de kern van deze kosmische Orde.
Grote Lichtbrengers zoals Jezus en Boeddha zijn zijn deel van dit genootschap.

De weg van Melchizedek's Orde geeft ons inspiratie en leert ons, om onze krachten met reinheid van het hart te gebruiken en niet te misbruiken. Daarmee dragen we bij aan de spirituele ontwikkelingsweg van de mensheid. De mystieke lessen van het oude Egypte, werden geheim gehouden en  waren alleen toegankelijk voor de Priesters en farao's.

Deze Orde gaat terug naar Melchizedek, de koning van Salem. Hij heeft Abraham ingewijd en deze gaf de lessen verder. De lessen van Melchizedek's Orde zijn subtiel en worden niet direct verder gegeven. In de twee levels ontvang je in totaal 19 inwijdingen. Er vindt een bewustzijnverandering plaats en je aura trillingsfrequentie wordt verhoogd.

Na de inwijding herken je intuïtief de oude kennis en krijg je toegang tot 'het weten'.  Je leert om anderen in de Priesthood of the Order of Melchizedec in te wijden.


Met de Priesthood of the Order of Melchizedec inwijding beloof je om je over te geven aan spirituele groei ten dienste van het Hogere Goed.

Voordat je aan deze initiatie begint is het goed om je te realiseren dat deze inwijding een verantwoording met zich mee brengt.

Deze inwijding is onderverdeeld in  2 levels.
Level 1 omvat 11 afstemmingen  en level 2  8 afstemmingen
Deze 19 afstemmingen worden tijdens 1 inwijding gegeven.

Bij deze inwijding ontvangt u een Nederlandse handleiding per mail en een certificaat per post.


Bijdrage voor deze bijzonder mooie initiatie is 30 Euro


Multidimensionele Zelven samenvoegen


De afstemming activeert je Gateway chakra's en transformeert  al je chakra's in multidimensionale portalen.


Door middel van deze hoge energie afstemming kun je, door een krachtige transformatie binnen je energetische en fysieke lichaam, het samenvoegen van je Multidimensionale Zelven tot stand brengen. Dit leidt tot diepgaande veranderingen in je externe werkelijkheid, omdat je begint te leven vanuit een centraal punt vanuit een Multidimensionale Zelf Hart.


De afstemming activeert je Thymus Chakra - dat is je Hogere Hartchakra, gelegen tussen je Keel Chakra en je Hart Chakra. Dit is de poort naar Universeel Bewustzijn, Onvoorwaardelijke Liefde en Compassie.


Deze afstemming is voor de spirituele ontdekkingsreizigers, die wensen hun wezen te integreren en toegang tot hogere niveaus van kosmische wijsheid en bewustzijn te krijgen.

Uiteindelijk is het voor iedereen die een hoge frequentie van Liefde en Licht wenst te ervaren en uit te stralen. Door je Multidimensionale Zelven samen te voegen kun je al je energie en kracht magnetiseren naar een centraal punt - waar je nu bent.


De hoge energieën van de afstemming nemen ook het initiatief, een radicale fysieke verandering binnen het menselijk lichaam te bewerkstelligen.

Zoals we migreren van een 3e dimensionale tijd/ruimte naar een 5e dimensionale tijd/ruimte en daarbuiten, zijn onze fysieke lichamen ook aan het veranderen. 


Deze afstemming versnelt het bestaande proces door het herijken van je DNA en cel verjonging. Je staat het menselijke lichaam toe om hogere frequenties van energie en liefde te verankeren

Deze inwijding kost 30 euro, dit is inclusief Nederlandse handleiding per mail en een certificaat.Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Shamballa Master


Shamballa Multi Dimensional Healing is krachtiger dan Reiki. Het is (net als Reiki) een universele energie die gezondheid en genezing benaderd en waar niet alleen naar de klacht gekeken wordt, maar gezocht wordt naar de kern/oorzaak van het probleem. Hiervoor wordt er dieper gegraven in je verleden, karakter, houding, gedachtes enz.

De gever heeft géén invloed op de werking van de energie. Shamballa MDH heeft een eigen denkkracht en zal zelf zijn weg zoeken naar die plekken die als eerste een behandeling nodig hebben.

Shamballa gaat verder dan Reiki, is krachtiger en heeft minder specifieke richtlijnen.

Shamballa gaat er vanuit dat ieder mens recht heeft op zijn/haar eigen proces en zijn/haar eigen pad volgt.

Shamballa kan de ontwikkeling van je intuitie versterken, je vermogen tot inzicht verbreden,

je persoonlijke ontwikkeling op meerdere vlakken versnellen en rust en vrede in jezelf en jouw omgeving brengen.

Je wordt een positiever, evenwichtiger, en krachtiger persoon, je zelfvertrouwen groeit en doordat het negatieve vervangen wordt door positiviteit kom je steeds meer in balans of wel in je eigen kracht.

Verder kan Shamballa een hulpmiddel zijn bij o.a. :

 • het behouden van je eigen energie
 • beter kunnen omgaan met conflictsituatie
 • jezelf niet meer laten leegzuigen
 • meer zelfkennis ontwikkelen
 • makkelijker kunnen communiceren met anderen
 • het ontdekken van je eigen wensen
 • leren omgaan met stress en het voorkomen hiervan
 • grenzen leren aangeven aan je omgeving
 • leren om meer jezelf te zijn
 • het ontwikkelen van je eigen innerlijke kracht
 • beter aangeven wat je werkelijk wilt
 • spiritueel groeien en meer inzicht krijgen

Het is geen vervanging van medische zorg en/of medicijnen, maar kan wel iedere therapie en je zelfgenezend vermogen ondersteunen.

Je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Deze energie is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen !

De essentie van een Shamballa inwijding/activatie is je in contact te brengen met hogere energieën die je spirituele ontwikkeling stimuleren, versnellen en verrijken! Na de inwijding kan je jezelf en anderen healen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak. Deze ‘healing vaardigheid’ is eigenlijk een bijproduct van de inwijding. Je hoeft dus geen healer of lichtwerker te willen worden om Shamballa te doen, je kan Shamballa ook gewoon voor je eigen persoonlijke spirituele ontwikkeling gebruiken.

Met de Shamballa energie kan je jezelf en anderen healen maar je kan het ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt (huis)dieren en planten healen, je werk/woonruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen etc.  Shamballa is ook een gebruikelijke en effectieve methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en/of jezelf op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied te helpen herstellen.

Shamballa MDH bestaat uit 4 graden. Dit systeem is als een volledig pakket te volgen, maar ook elke graad afzonderlijk.

De prijs per graad bedraagt 50 euro, boek je het volledige systeem dan betaal je 175 euro. 

De nederlandstalige handleiding ontvang je per mail, het certificaat per post. Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.


EENHOORN HEALING SYSTEEM

Het Eenhoorn healing systeem laat je kennismaken met de geheime en unieke energieën van de mystieke Eenhoorns.

De Eenhoorns verschijnen nu in deze tijd van grote problemen in onze wereld om ons de gave te leren en tonen van onvoorwaardelijke liefde en de kracht van genezing door hun energie en de ' Energieën van de Eenhoorns hoorn '.

De Eenhoorns kleur verschilt ook van land tot land, maar de meeste zeggen dat het puur wit is, terwijl anderen de Eenhoorn beschrijven als zilver, rood, zelfs blauw van kleur. Ze bevinden zich hier bij ons, maar trillen bij een hogere frequentie dan wij en dit is waarom je alleen af en toe Eenhoorns en andere astrale wezens ziet, wanneer de sluier tussen de werelden heel dun is. 

De Eenhoorn symboliseert al de goede en zuivere eigenschappen die veel mensen wensen, het zijn echt mystieke wezens; ze symboliseren goedheid, puurheid, zuiverheid en liefde van het hart.

De initiatie bestaat uit 1 inwijding op afstand en wordt klaargezet in een Engelachtige Bol van Licht

Je bijdrage tot het ontvangen van deze prachtige initiatie bedraagt 10 Euro

Na betaling ontvang je de cursus en meditatie - na de initiatie ontvang je het Certificaat en kan je op jouw beurt deze prachtige initiatie aan anderen doorgeven.