Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta       www.miekecoigne.com 
    


Encaustic tekeningen worden ingelijst en verkocht voor 35 Euro inclusief Zielsboodschap. Ook op persoonlijke aanvraag.


Neem je tijd om je dromen te visualiseren en manifesteer ze naar jouw werkelijkheid. Iedere keer wanneer je gaat slapen, dan staat deze trilling voor je open. Dat is wanneer je een kijkje in het onbekende wilt nemen en wilt creëren wat je maar wilt. Onderneem de stappen in de dromenwereld en zie ze in de werkelijkheid terug. ©MiekeAlles beweegt, schuift en verandert. De vibratie van beweging is prachtig, maar alleen wanneer we het onszelf toestemming geven, dan zal het sierlijk en pijnloos gaan. Wees klaar voor de omschakeling die te wachten staat in je en omarm de nieuwe veranderingen die het met zich meebrengt. Wees in beweging met je essentie en verhoog je naar het volgende niveau. ©Mieke


We hebben allemaal doelen nodig! Ergens binnenin stuurt de trilling ons in de juiste richting om te doen wat er gedaan moet worden, en wanneer dit verwacht wordt. Het gaat allemaal om de juiste timing.

©Mieke


Nu is het tijd om te luisteren wanneer je de stilte en vrede in je ziel wilt horen. Laat jezelf baden in de stilte van de vrede en kalmte zodat je je ziel kunt kalmeren en je evenwicht kunt herstellen. 

©MiekeSta je ziel toe om de dingen te helen die je terughouden en waar je last van hebt of die je niet langer meer nodig hebt.
©Mieke


Het is tijd om je creatieve trillingen vrij te laten. Wat je ook kiest om te ervaren, het is prima en goed getimed. Het is onderdeel van de zoektocht van dit moment in je leven. Zie jouw wereld voor je exploderen terwijl het prachtige transformatie met zich meebrengt. 

©Mieke


Hoe verruimender je in deze wereld bent, des te comfortabeler je je zult voelen. Open nieuwe deuren en blijf ze openen totdat je de vibratie voelt waarbij je je goed voelt. Laat je niet door anderen vastzetten omdat het hen uitkomt. Dit is JOUW reis, dus ontsluit en ontgrendel alles wat je opgesloten laat voelen en begin jezelf te verruimen.
©Mieke
Thuis is een toevluchtsoord, een plek van aanmoediging en bovenal, een plek van onvoorwaardelijke liefde. Of dit nou een daadwerkelijke plek is in je leven of een zelfgecreëerde virtuele plek, je hebt deze trilling nu nodig. Vind deze plek en verwelkom het in je leven. 
©Mieke


De pracht van het ontvangen en geven van zegeningen is hemels gestuurd. De trillingsbron van onvoorwaardelijke liefde en heling voor lichaam en geest op celstructuurniveau is bevrijdend en energie-gevend. Leed van alle universele krachten van alles dat is gebeurd in het verleden is nu voorbij. Sta open om zegeningen te geven en te ontvangen. ©Mieke


Om iets te laten beginnen zal er eerst iets moeten eindigen. Het is de wet van balans. Hoe we de conclusie van iedere situatie accepteren is volledig afhankelijk van wie we op dat moment zijn. Go with the flow. De keuze is aan jou. Maar voordat je kiest, bepaal wat er voor jou minder schadelijk is voor jouw vibratie. ©Mieke


'Mogen we eens begrijpen dat de wijsheid niet gelegen is in de antwoorden die we ontvangen, maar in het mysterie van de vragen die ons leven verrijken.'

uit Manuscript uit Accra, P. Coelho©MiekeLeer dat er geen geneesmiddel is voor verlangen, geen pil tegen de liefde voor beloning, geen geneesmiddel voor het verdriet van hunkering, behalve in een onafgebroken concentratie van zien en horen op dat wat onzichtbaar en onhoorbaar is. 
©Mieke


Net zoals een Magische stroom die eeuwig stroomt, sijpelen jouw ervaringen door de hele wereld, en leidt de ene weer tot een andere en geven ze steeds meer inspiratie,inventiviteit. Het collectieve bewustzijn is een schatkamer van beschikbaar vermogen dat door iedereen wordt gedeeld. Wanneer je er aan denkt dat je een deel bent van de vloeiende continuïteit van het leven, word je een kanaal voor grote inspiratie. Laat de magie door je heen stromen.


©MiekeHoe laat je licht en liefde je wezen binnenkomen?' Voel het antwoord als een beweging, een verlichting van je hart. 

Voel hoe liefde en licht binnenstromen in de vorm van je favoriete kleur. Stel je voor dat je het raam opengooit. Een zacht windje blaast het gordijn tussen je innerlijke en uiterlijke wereld opzij. Stap in het licht van jouw essentie.©Mieke


Spirituele dimensies en mystieke werelden zijn slechts een gedachte van je verwijderd. De sleutel om deze deuren te openen is te vertrouwen in iets dat je niet kunt zien of horen. Je kunt twijfelen en toch geloven in een groot mysterieus universum, waar symbolen, tekenen en toevalligheden geheime boodschappen onthullen. Ook al heb je weinig vertrouwen of geloof, magie kan gebeuren.


©Mieke Je bent geraakt door een golf van je eigen bewegende licht. Kun je de zegeningen en liefde voelen die naar jou toe stromen, vanuit jezelf, in een opwellende golf van liefde?


Je kunt op ieder moment ervoor kiezen te erkennen dat jij het bent die jezelf in de liefde inwijdt, dat jij het wezen van het licht bent, het Goddelijke dat jou naar voren trekt in jezelf. 


© MiekeDe kust is veilig om nu de door jou gewenste verandering door te voeren. Je hebt dit al eerder willen doen, maar je aarzelde uit onzekerheid over hoe dat uit zal werken en hoe de mensen zullen reageren. Het is tijd om te gaan, om los te laten - het resultaat zal zijn dat je gelukkiger bent en ook gezonder. 


Maak contact met je innerlijke Hogere Zelf om het pad van deze overgang voor je te effenen. Hoe eerder je deze stap zet, hoe eerder je de vreugde zult ervaren die de toekomst voor je in petto heeft! 


©Mieke

Het is tijd om jouw waarheid te spreken. Waar verlangt uw hart echt naar? Focus je daarop en zeg het hardop. Wees niet bang om je dromen, wensen, verlangens en fantasieën uit te spreken. 

Soms begrijpen we pas wat we eigenlijk echt willen als we het hardop durven uit te spreken. Dit kan een angstaanjagend, bevrijdend, spannend en levensveranderend moment zijn! Het is het moment waarop we uitgroeien tot een spirituele volwassene, bereid zijn om de verantwoordelijkheid te nemen voor onze eigen levensreis.©Mieke
Onder de invloed van je Hogere Zelf, zul je steeds spontaner worden, dansend in de synchrone stroming van het leven in plaats van tegen de stroming in te blijven worstelen. Je Hogere Zelf moedigt je aan om te allen tijde zonder twijfels je intuïtie te vertrouwen..©Mieke


Accepteer je schaduwkant met compassie. Zie het als je onderdrukte innerlijk kind, en erken je behoefte aan heel worden. Speel geen verstoppertje meer


Vergeef jezelf voor het handelen vanuit angst in plaats vanuit de wijsheid van je hogere zelf. Laat je schaduwkant je leven niet verder verslinden. Het is tijd om je licht te laten schijnen in de duisternis. 

©Mieke

Bevrijd jezelf voor een echte authentieke toekomst, krachtig en vol zegeningen die soms de tijd en het leven op proef stelt. 


Je verandert. Je nieuwe gevoelens zullen veel mensen helpen om zich dieper met de sensuele wereld te verbinden, die ons voortdurend voedt met (natuur)taferelen, energie en boodschappen.


Voordat we grote dingen kunnen creëren, is verandering noodzakelijk.

Zelfs als de enige verandering de weg om alleen te zijn is.©Mieke


Word je bewust van de verantwoordelijkheden waarvan je hebt aangenomen dat het jouw verantwoordelijkheden zijn. Kijk of je ze in een hoekje hebt gedreven en je hebben afgehouden van je creatieve expressie die vanuit je hart komt. 


Erken het belang van het op je nemen van die rol of rollen, die je ware zelf weerspiegelen en die tot het gewenste doel leiden, zoals genezer, kunstenaar, leraar, of minnaar - om er maar een paar te noemen. Gooi alle etiketten weg waar je moe van wordt en die je geest verstikken, zoals 'de verantwoordelijke', 'de verzorger', 'de autoriteit', misschien ook 'de clown'. Vraag je hogere zelf je hierbij te helpen, en laat je geest vrij ademen. 


©Mieke


Maak schoon schip, en laat alles los waartoe je je niet meer voelt aangetrokken. Houd je niet meer op met dingen, situaties en mensen, waar je geen vreugde meer aan beleeft, en waarbij je je vitaliteit kwijtraakt. Je kunt niet reiken naar iets groters als je niet eerst je handen vrijmaakt. Je gaat de spirituele volwassenheid binnen, in staat om je volledig te engageren met het leven, op de manier die de jouwe is.

Verandering kan vaak moeilijk zijn, maar wees niet bang. Zelfs de vlinder denkt, op het moment dat hij uit zijn cocon breekt, dat hij doodgaat. Al wat sterft is een oud stilstaand zelf, dat niet meer vooruitgaat en dat je spirit niet meer dient, dus zet je angst om in actie. 


                                                              ©Mieke

Je innerlijke toevluchtsoord is een plek die zowel heilig als heel is binnen in het centrum van je wezen. 


De sleutel is om stil te zijn en je aandacht te oefenen om terug te keren naar je lichaam om jouw centrum en innerlijke heilige land te vinden.©Mieke


Als je in verbondenheid leeft
met wat is,
komt er in je leven
een intelligentie op die veel groter is
dan de kennis die het verstand
heeft verzameld.


Als je een Ja meebrengt
naar het huidige moment
krijg je toegang tot de bron
van werkelijke creativiteit.


Eckhart Tolle

©Mieke


 
 
 
 


Enkel voor vandaag, leef je leven alsof niemand in de wereld je in de gaten houdt of erom geeft wat je aan het doen bent. 

Herinner je dit: IK BEN DIE IK BEN

De mens ontdekt dat hij niet alleen maar iemand is die denkt, maar vooral iemand die voelt.


P.Coelho

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.